ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ

Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Λιβανατών ιδρύθηκε το 2010 για να εκπροσωπήσει τους αγρότες μας στο κομμάτι της διακίνησης και πώλησης των προϊόντων τους.

 

2010

2010

Ίδρυση του Συνεταιρισμού με την επίσημη επωνυμία Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Λιβανατών, Εμπορικό Όνομα Προϊόντων "ΚΥΝΟΣ"⁣⁣.

2013

2013

Αρχή εμπορικών πράξεων για τον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Λιβανατών "ΚΥΝΟΣ".

2015

2015

Ο Συνεταιρισμός ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΔΟΕΠΕΛ (Διαεπαγγελματική Οργάνωση Επιτραπέζιας Ελιάς)

2016

2016

Εγκατάσταση Συστήματος Αερόβιας Ζύμωσης της ελιάς, το οποίο παρέχει ομοιόμορφη ζύμωση της ελιάς και ομοιόμορφο χρωματισμό μετά από υπόδειξη και επίβλεψη Τεχνολόγου Τροφίμων⁣⁣.

2018

2018

Αγορά και Εγκατάσταση Συστήματος Υδρομεταφοράς Ελαιών για την πιο ομαλή επεξεργασία των ελιών και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αγορά Χρωματοδιαλογέα για την εξασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας της αποθηκευμένης παραγωγής.

2019

2019

Συμμετοχή για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Food & Life στο Μόναχο της Γερμανίας.

 
kynos
kynos

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Τα κύρια μελήματα του Συνεταιρισμού μας είναι η Συνέπεια και η Συνέχεια. Συνέπεια στην ποιότητα των προϊόντων μας, στην άριστη διαλογή αυτών και στην άψογη συντήρηση σε εγκεκριμένες δεξαμενές για τρόφιμα, στις εγκαταστάσεις μας στις Λιβανάτες Φθιώτιδας υπό την επίβλεψη Χημικού Τεχνολόγου Τροφίμων που ειδικεύεται στην ελιά.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Συνέχεια, βοηθώντας τον παραγωγό και παροτρύνοντας
τον να παράγει ποιοτικά προϊόντα για να μπορούμε
να καλύπτουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας
με την καλύτερη ποιότητα ελιάς Καλαμών όλο το χρόνο.

Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Αν επιλέξετε ‘’Συμφωνώ’’ ή συνεχίσετε την περιήγηση σας, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Ενημερωθείτε για τους όρους και την πολιτική μας.

Back to top