ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ

Η πάστα ελιάς Καλαμών είναι ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν. Φτιαγμένη από επιλεγμένους καρπούς, που αλέθονται σε ιδανικές συνθήκες, αναβαθμίζουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΕΥΣΗ

Η μοναδική της γεύση οφείλεται στις ελιές Καλαμών από τις οποίες παράγεται, ενώ το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ενισχύει τη γευστική της ισχύ. Φυσικά έχει υψηλή θρεπτική αξία και αποτελεί εξαιρετικό ορεκτικό, αλείφοντάς το σε ψωμάκια, μπαγκέτες, κράκερ κ.α.

ΔΙΑΛΟΓΗ

ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Η ενασχόληση μας με τις ελιές, πηγάζει από την αγάπη μας γι’ αυτές. Γι αυτό και μία από τις προτεραιότητες μας στη διαδικασία παραγωγής τους είναι η αδιαμφισβήτητη προσοχή που δίνουμε στο να μην τραυματίζονται.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

Όλη η διαδικασία παραγωγής της ελιάς Καλαμών, από την καλλιέργεια, μέχρι και την επεξεργασία της ακολουθεί μια πορεία, η οποία γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς την ελληνική γη και φύση.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

Οι ελιές αποτελούν βασικό συστατικό της Μεσογειακής διατροφής. Είναι πλούσιες σε θρεπτικά και καροτενοειδή συστατικά, Βιταμίνη Ε & Α. Εφοδιάζουν τον οργανισμό μας με ασβέστιο, χαλκό, σίδηρο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο, ενώ παράλληλα έχουν μοναδικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

 
ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ανά 100g
Ενέργεια 971KJ/234Kcal
Πρωτεΐνες 1,9g
Υδατάνθρακες 14,1g
Λιπαρά 21,4g

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Αν επιλέξετε ‘’Συμφωνώ’’ ή συνεχίσετε την περιήγηση σας, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Ενημερωθείτε για τους όρους και την πολιτική μας.

Back to top