ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ

Οι Λιβανάτες είναι χωριό του νομού Φθιώτιδας στην κεντρική Ελλάδα, χτισμένο στη παραλία του Ευβοϊκού που συνδυάζει αρμονικά το βουνό, τον κάμπο και τη θάλασσα. Πρόκειται κυρίως για ένα αγροτικό χωριό, του οποίου οι κάτοικοι ασχολούνται κατά πλειοψηφία με την καλλιέργεια της ελιάς Καλαμών.

Ιδανικό Υπέδαφος

100% Φυσικό Προϊόν

Άριστη Ποιότητα Ελιάς

Στην άκρη του χωριού βρίσκεται ο Κύνος, αρχαιολογικός χώρος στον οποίο εντοπίστηκαν ύστερα από ανασκαφές, ερείπια του ομώνυμου αρχαίου οικισμού της Οπουντίας Λοκρίδας. Ο Συνεταιρισμός μας, KYNOS, οφείλει το όνομα του στην πλούσια ιστορία των Λιβανατών και πιο συγκεκριμένα στο αγγείο που βρέθηκε στο αρχαίο λιμάνι. Το αγγείο το χρησιμοποιούσαν ως αποθηκευτικό χώρο για ελιές, ελαιόλαδο και σιτηρά.

Ο ΚΥΝΟΣ είναι μια μικρή ομάδα ντόπιων παραγωγών με ιδιόκτητους ελαιώνες, που με συνεχή ενημέρωση, αγάπη και σεβασμό προς το προϊόν παραγωγής, καλλιεργεί και παράγει ελιές υψηλής ποιότητας από την εύφορη γη των Λιβανατών.

Ιδανικό Περιβάλλον

Το εξαιρετικό και φυσικό περιβάλλον της περιοχής, δημιουργεί τις ιδανικές εδαφικές και κλιματικές συνθήκες για την ισορροπημένη καλλιέργεια της ελιάς. Οι ελιές μας γεννιούνται, καλλιεργούνται στους ελαιώνες και φτάνουν στην τελική τους συσκευασία από εμάς τους ίδιους.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Αν επιλέξετε ‘’Συμφωνώ’’ ή συνεχίσετε την περιήγηση σας, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Ενημερωθείτε για τους όρους και την πολιτική μας.

Back to top