ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΛΙΑ ΕΚΠΥΡΗΝΩΜΕΝΗ

H εκπυρηνωμένη ελιά Καλαμών αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν επιθυμούν την παρουσία κουκουτσιών αλλά θέλουν να γευτούν την απόλαυση μιας ολόκληρης ελιάς.

ΓΕΥΣΤΙΚΗ & ΘΡΕΠΤΙΚΗ

Χωρίς να αλλοιώνεται ή να καταστρέφεται η δομή της αποτελεί μια μοναδική γευστική και θρεπτική επιλογή. Διατίθενται σε άλμη και ξύδι αλλά και με διάφορα μυρωδικά όπως ρίγανη, θυμάρι και ελαιόλαδο.

ΔΙΑΛΟΓΗ

ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Η ενασχόληση μας με τις ελιές, πηγάζει από την αγάπη μας γι’ αυτές. Γι αυτό και μία από τις προτεραιότητες μας στη διαδικασία παραγωγής τους είναι η αδιαμφισβήτητη προσοχή που δίνουμε στο να μην τραυματίζονται.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

Όλη η διαδικασία παραγωγής της ελιάς Καλαμών, από την καλλιέργεια, μέχρι και την επεξεργασία της ακολουθεί μια πορεία, η οποία γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς την ελληνική γη και φύση.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

Οι ελιές αποτελούν βασικό συστατικό της Μεσογειακής διατροφής. Είναι πλούσιες σε θρεπτικά και καροτενοειδή συστατικά, Βιταμίνη Ε & Α. Εφοδιάζουν τον οργανισμό μας με ασβέστιο, χαλκό, σίδηρο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο, ενώ παράλληλα έχουν μοναδικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

 
ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ανά 100g
Ενέργεια 971KJ/234Kcal
Πρωτεΐνες 1,9g
Υδατάνθρακες 14,1g
Λιπαρά 21,4g

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Αν επιλέξετε ‘’Συμφωνώ’’ ή συνεχίσετε την περιήγηση σας, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Ενημερωθείτε για τους όρους και την πολιτική μας.

Back to top